Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparatura salon 2 in 1 cu vacuum si cavitatie
11000 lei
Brand
DERMEDICS - dermomasaj&cavitatie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vand aparatura profesionala intretinere corporala Dermedics.
Aparatura a fost folosita foarte putin (nr de ore folosite se poate verifica in aparat), pentru un salon din Bucuresti care s a inchis intre timp. Pret initial: 14.450 RON
a fost achizitionat in 2013, am toate actele la el, si functioneaza foarte bine, rezultatele rapide si vizibile de la prima sedinta.

Aparatul are inclusa tehnologia a doua aparate diferite :
1 - CELLULOGY - aparat de masaj vacumatic endermologic

Celulogia este un tratament corporal care distruge depozitele calcifiate de grasime si conduce la activarea drenajului limfatic printr-o metoda de absorbtie la suprafata pielii ce actioneaza impreuna cu produsele cosmetice. Masajul anti-celulitic foloseste la pregatirea si introducrerea simultana a ingredientelor active. Este un tratament sigur chiar si pentru persoanele cu implanturi metalice sau electronice.
Corpul este masat cu ajutorul unor manipuli speciali cu 6 role mobile. Aceste role se pot roti in jurul propriei axe masand astfel pielea printr-un masaj endodermic ce actioneaza prin compresie. Masajul vacumatic este un tratament alternativ al liposuctie,ce se realizeaza in special in jurul coaplselor, abdomenului si feselor.
Avand la baza principiul vacuumului, acest tratament corporal distruge depozitele calcifiate de grasime si conduce la activarea drenajului limfatic. Este un tratament sigur chiar si pentru persoanele cu implanturi metalice sau electronice!
AVANTAJE
- Eficienta maxima si satisfactie garantata: 15 -20 astfel de tratamente au efect asemanator liposusctie chirurgicale.
- Siguranta ridicata: cea mai sigura metoda de slabire recomandata ca un sistem alternativ de slabire pentru oamenii cu implanturi metalice sau electronice si pentru toate tipurile de piele.
- Beneficii economice: activitate optima de pompare, aparatul prezinta un sensor de siguranta digital.
ACTIVITATE
- Stimularea circulatiei;
- Terapii de reintinerire prin cresterea productiei de colagen si elastina;
- Detoxifierea corpului;
- Relaxare;
- Reducerea stresului prin stimularea productiei de endorfine (hormonii fericirii);
- Cresterea capacitatii de absorbtie a ingredientelor active din substantele cosmetice;

2 - CAVITATION - aparat de cavitatie si infrarosu

Ultrasunetele cu intensitate ridicata genereaza cavitati in lichide. Aceste cavitati produc efecte locale extreme. Prin sonicarea lichidelor la intensitate ridicata ultrasunetele propagate in mediul lichid determina alterarea ciclurilor de mare presiune (comprimate) si a ciclurilor de presiune scazuta (rarefiate), cu o rata ce depinde de frecventa undelor. In timpul ciclurilor de joasa presiune, undele ultrasonice cu intensitate mare formeaza bule de vid sau goluri intre particulele lichidului. Bulele de vid cresc in volum, nu mai pot absorbi energie si cedeaza brusc. Acest fenomen este denumit “cavitatie”.
Energia infrarosie patrunde in tesut, il incalzeste si creste cantitatea de sange furnizat in zona afectata, conducand astfel la regenerarea si vindecarea celulei. Efectul de incalzire al luminii infrarosii dilata arterele, vasele de sange si capilarele. Circulatia si metabolismul cresc intens, conducand la eliminarea toxinelor din celula.
Efectul de incalzire creste nivelul de emisie al undelor ultrasonice, facand astfel ca rezultatul tratamentului sa fie unul mult mai bun.
TRATAMENTE
Celulita si reducerea celulelor adipoase
Remodelare corporala si scaderea in greutate
Piele tonifiata si o imbunatatire a elasticitatii pielii
Stimularea microcirculatiei si a metabolismului

ZONE DE TRATAMENT RECOMANDATE
Talie si abdomen
Brate si antebrate
Fese, coapse, solduri

INFORMATII TEHNICE
Timp de lucru pentru cavitatie: de la 1 la 30 minute
Timp de lucru pentru infrarosu: de la 1 la 30 de minute
Tehnologie: Infrarosu si Cavitatie
Frecventa cavitatiei: 30kHz
Manipuli: 1x cavitatie + 1 x infrared
Elemente din argint realizate cu otel inoxidabil si anticoroziv
Display ecram LCD usor de utilizat
Consum de energie 50W
Din Gura in Gura